На Волині на ставку затримали порушників з трьома сітками

0
-2
На Волині на ставку затримали порушників з трьома сітками
На ставку у Ківерцях затримали порушників з трьома сітками.
Волинський рибоохоронний патруль спільно з працівниками Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області викрили грубе порушення правил рибальства.

Про це повідомили в управлінні держагенства рибного господарства у Волинській області.

Спіймали порушників на ставку у місті Ківерці ще 9 червня.

Завдяки дзвінку небайдужих рибалок близько 16 години було затримано двох громадян, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову.

Чоловіки за допомогою трьох риболовецьких сіток встигли виловили таку кількість живої риби: окунь – 3 екз., головень – 1 екз. Працівники рибоохорони та поліції провели випуск водних біоресурсів в природне середовище.

На осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ відправлено до суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні