Які заклади на Волині потребують фінансування

0
6
Які заклади на Волині потребують фінансування
Заміна вікон у школі, реконструкція даху корпусу психлікарні та ремонт приміщень амбулаторії, переданих медичному коледжу: у профільній комісії Волинської облради отримали декілька клопотань щодо виділення коштів.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 20 червня, повідомляє ІА "Волинські новини".

Депутати розглянули декілька звернень щодо виділення коштів для обласних комунальних підприємств та закладів. Так, у зверненні депутата Григорія Павловича йшлося про виділення коштів з обласного бюджету на придбання енергозберігаючих вікон у школі села Озерці Рачинської сільської ради Горохівського району. На заміну 34 вікон потрібно 176 тисяч гривень. Звернення взяли до відома та розглядатимуть під час розподілу коштів перевиконання бюджету.

Також розглянули звернення КП «Волинська обласна психіатрична лікарня міста Луцька». Як повідомив начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк, йдеться про виділення коштів на ремонт даху корпусу №4, який єдиний досі не перекритий.

Після тривалих дощів дах опинився в критичному стані, протягом останнього місяця відбувається масивне протікання до приміщень першого поверху корпусу, внаслідок чого 22 травня відбулося закорочення системи електропостачання в одній з палат, існувала реальна загроза загоряння. Торік виготовили проектно-кошторисну документацію на реконструкцію даху корпусу №4 на суму 2,841 мільйона гривень. Питання вирішили розглянути під час розподілу коштів перевиконання бюджету.

Наступним розглянули звернення Ківерцівського медичного коледжу. За словами Ігоря Ващенюка, просять виділити 784 тисячі гривень на ремонт приміщень колишньої амбулаторії станції Ківерці, переданої медколеджу. Чиновник зазначив, що заклад потребує приміщень, але для того, щоб визначити обсяг робіт, варто виїхати на місце та оглянути будівлю. Це питання також наразі взяли до відома.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні