Самогубство чи умисне вбивство? Нові подробиці загибелі народного депутата

0
0
Самогубство чи умисне вбивство? Нові подробиці загибелі народного депутата
Нові подробиці смерті нардепа Тимчука: у квартирі він був не сам. У поліції розглядають версію про умисне вбивство. Слідство висунуло низку робочих версій: нещасний випадок, необережне поводження зі зброєю, а також версії кримінального характеру.

Про це повідомляє УНІАН.


У поліції розглядають, зокрема кримінальну версію загибелі народного депутата Дмитра Тимчука.

Про це заявив керівник Національної поліції Сергій Князєв:

"Сьогодні о 12.15 Нацполіція отримала повідомлення щодо смерті народного депутата Тимчука. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. На місці події також присутні керівник поліції Києва Андрій Крищенко і керівництво прокуратури міста Києва. Підтверджено факт смерті Тимчука. Попередньо - від вогнепального поранення в голову".

За словами Князєва, на момент загибелі Тимчук був у квартирі не сам, тому зараз слідчий бере покази "у громадянки, яка була присутня в цей час у квартирі, а також у сусідів".

Як сказав Князєв, більш детальну інформацію в поліції нададуть після завершення огляду місця події й тіла загиблого.

Пізніше Князєв заявив, що за фактом загибелі народного депутата Дмитра Тимчука відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, про смерть Тимчука повідомив народний депутат Антон Геращенко.

За його словами, Тимчук завдав собі смертельного поранення під час чищення нагородного пістолета. У поліції підтвердили факт смерті Тимчука. За словами речника Національної поліції Ярослава Тракала, "факт смерті підтверджено. Це поки що все, що я можу сказати".

Тракало додав, що більш детальну інформацію зможе надати згодом.


На фото: нардеп Дмитро Тимчук.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні