Луцький політех значно випередив СНУ в рейтингу університетів

0
22
Луцький політех значно випередив СНУ в рейтингу університетів
Уклали рейтинг ТОП-200 найкращих вишів України.

Рейтинг опублікували на сайті Євроосвіта.

Луцький національний технічний університет обійшов у рейтингу Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки на 23 позиції.

При складанні цьогорічного рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, напрацьовані міжнародною Конференцією IREG 2019 "Академічні рейтинги: виклики і проблеми для вищої освіти", яка цього року проходила в найстарішому університеті Європи - Університеті Болоньї (Alma Mater Studiorum Universita di Bologna) 8-10 травня 2019 року.

Нагадаємо, минулого року ЛНТУ теж обійшов СНУ у рейтингу, проте обидва виші піднялись у рейтингу за загальним результатом цьогоріч.

Однією із головних тенденцій в цьогорічному ранжуванні університетів залишалося знаходження балансу між створенням нових, критичних знань, результатів досліджень та інновацій і практичною трансформацією цих напрацювань в розвиток сучасного суспільства.

Згідну з рейтингом 2019 року, ЛНТУ – на 52 місці, СНУ – на 75 місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
22

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні