Гучні крики і шахрай: загадкові подробиці зникнення 11-річної дівчинки

2
2
Гучні крики і шахрай: загадкові подробиці зникнення 11-річної дівчинки
Поліція затримала шахрая за вимагання 10 тисяч доларів у батьків 11-річної Даринки Лук'яненко, яка зникла в Одеській області.

Про це у «Фейсбуці» повідомив заступник голови Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін, передає «УНІАН».

Нагадаємо, на Одещині проходить спецоперація з розшуку 11-річної дівчинки, яка зникла 13 червня.

«Під час розшукових заходів, спрямованих на встановлення місця перебування неповнолітньої Дарини Лук'яненко, доводиться відволікатися на встановлення «покидьків», які використовують горе батьків для особистого збагачення», - написав Аброськін.

За його словами, вчора матері дитини зателефонував невідомий, який за звільнення дитини зажадав 10 тис. дол.

«Уже сьогодні вранці цього 24-річного неодноразово судимого покидька було встановлено і затримано в Миколаївській області», - заявив поліцейський.

Затриманий пояснив, що зробити це його попросили товариші, які відбувають покарання у виправній колонії. Засуджені звернулися до вищезгаданого зловмисника з колонії і попросили через «конференц-зв'язок» зв'язатися з батьками зниклої дитини, щоб «заробити» грошей.

Аброськін зазначив, що наразі пошуки дитини тривають. Як повідомили журналістам місцеві жителі, Лук'яненко зникла після того, як з ринку, на якому працює її мама, пішла в школу на заняття в танцювальний гурток. Біля місцевого ринку її востаннє зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження. Приблизно в той час, коли дівчинка зникла, деякі люди в даному місці (близько 300 метрів від ринку) чули гучний крик. Однак, коли один з місцевих жителів вибіг на вулицю, там нікого не було.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоти зекам добавити термін ув'язнення а цьому чмошніку відрізати язика...
Відповісти
зечка скотиняка-герой савченко скоротила терміни покарання зекам-вбивцям і невинна ця дитяча кров на її руках! цій зечкі за цей злодійкуватий зекон місце на нарах!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні