Смертельна ДТП на Рівненщині: тіла загиблих з розбитих авто – вирізали

0
-2
Смертельна ДТП на Рівненщині: тіла загиблих з розбитих авто – вирізали
У Рівненському районі, вранці, 18 червня, сталась смертельна ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двоє осіб загинули, ще двоє — травмовані.

Про це повідомила прес-служба поліції Рівненщини.

Смертельна аварія сталась на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Колоденка, вранці, 18 червня, близько сьомої години ранку.

Поліцейські на місці події попередньо встановили, що водій «Volkswagen Passat», 24-річний житель Березного, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення із автомобілем «Ford Focus» під керуванням 25-річного жителя села Корнин Рівненського району.

Унаслідок ДТП обоє водіїв загинули на місці події, їхні тіла деблокували рятувальники. У салоні «Volkswagen Passat» перебували рідні водія: 51-річний батько і 15-річна сестра, жителі Березного. Їх із важкими травмами доставили до медзакладів.

Відомості за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні