--> У населеному пункті під Луцьком відгуляли День села. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У населеному пункті під Луцьком відгуляли День села. ФОТО

0
12
У населеному пункті під Луцьком відгуляли День села. ФОТО
У селі Сирники Княгининівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ), що поблизу Луцька, відбулося святкування Дня села.

Концертно-розважальні заходи організували в неділю, 16 червня.

Фотозвіт із цього дійства опублікувала Галина Волянюк на сторінці Княгининівської ОТГ у фейсбуці.

«Шалена спека, шалені гості, шалені емоції, шо там казати – просто шалена атмосфера і просто в дерев’яному клюбі найсмачнішого села Волині. Дякуємо, що прийшли», – написала авторка.

«Побачити, як щиро усміхаються діти, побачити, як наповнюються слізьми глибокі очі людей поважного віку, відчути затамовані подихи глядачів під час виступів артистів... Це все неможливо описати жодними красномовними словами, жодними метафорами.. Це можна лише прожити, відчути і запам’ятати... І круто, що проведений разом сьогоднішній день нам подарував спільні емоції, спільні враження, щось СПІЛЬНЕ, і, сподіваємось, це щось – ПРИЄМНЕ та НЕЗАБУТНЄ», – зазначає Галина Волянюк.

Вона додає: «Дякуємо голові Княгининівської ОТГ Твердохліб О.О. та її заступнику Рудю Ю. за приїзд. Подарований нами коровай Олену Олегівну дуже розчулив, і вона вирішила поділитись ним із іншими гостями, власноруч частуючи людей навколо.. Дякуємо гуманітарному відділу Княгининівської ОТГ Сидоруку Ю.С. та Редкоус І.Є. Знаємо, скільки ви трудитеся протягом тижня, і ваша увага на вихідних нам дуже приємна, і ще жодного разу вона нас не оминала. Дякуємо за повагу. Дякуємо настоятелю Свято-Покровського храму села Княгининок-Сирники за щиру молитву і прохолодні краплини святої водички. Ми все і всіх помічаємо... І просто ДЯКУЄМО».

Святкову програму підготувала Оксана Глушко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні