Волинський обласний перинатальний центр освятили

1
-2
Волинський обласний перинатальний центр освятили
У Луцьку освятили Волинський обласний перинатальний центр.

Освячення Волинського обласного перинатального центру здійснив 14 червня митрополит Луцький та Волинський Михаїл, пише ІА Волинські новини.

Владика зауважив, що нині перинатальний центр має можливість оголосити про свій перший крок як організації, яка починає діяти. Відкриття такого дороговартісного та сучасного центру – це здійснення мрії волинян. Він побажав успішно перейти до етапу повноцінного відкриття та прийому перших пацієнтів, сприяти, аби українська нація була здоровою та щасливою.

Він зазначив, що на стінах центру варто малювати не лелеку чи інші зображення, а метелика, оскільки є відома «теорія метелика», яка показує, наскільки дія однієї людини є важливою.

«Людина ходить по землі і літає метелик, на нього наступили і він помер. А сам метелик міг змінити еволюцію розвитку людства: він не запилив траву, вона не виросла, корова не з’їла її, людина не з’їла корову, не народилася сама людина, народилися інші і на цій території замість миру настала війна, тому що прийшли не ті і зробили не так. А все залежало від одного маленького метелика. Тому, коли Господь промислительно опікується людиною, поява її на світ не є випадковою», - пояснив митрополит.

Отже, з його слів, нічого випадкового в цьому житті немає, а кожна випадковість – це неусвідомлена закономірність – ті, хто працює в перинатальному центрі, і ті, хто туди потрапить – невипадкові люди, вони проходитимуть своє випробування. Михаїл закликав медиків радіти тому, що вони обрані – обрані працювати ти тут, берегти життя малечі та бути помічниками Бога, даючи багатьом людям надію на життя їхніх нащадків. Він відзначив, що варто любити себе, адже цей центр – найкращий, тому не потрібно їхати закордон в пошуках більш якісної медичної допомоги.
Теги: освячення
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Світська держава...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні