У Ковелі масово травлять собак

2
-1
У Ковелі масово травлять собак
У зв'язку з масовими отруєннями собак у Ковелі за останні два тижні померло 10 тварин. Невідомі травлять собак специфічним препаратом.

Про це повідомила у "Фейсбуці" Олена Зверєва.

Вона розповідає про ознаки отруєння у собак і про заходи, які допоможуть врятувати тварину.

Про отруєння, свідчать такі ознаки: собака збуджена,часто дихає,рот і язик вогняно-червоні, тепмература сильно підвищена,зіниці розширені, в собаки може бути рвота,піна з рота, конвульсії, судоми.

Щоб врятувати тварину, потрібно негайно звернутися до ветлікаря або сомостійно застосувати антидот-терапію: дати собаці вітамін В6(піридоксин) на кожні 10 кг ваги 10 ампул вітаміну. Одночасно 5 ампул в кожну лапу. Через 15хв.(якщо тварина більше 10кг) повторити введення. Ввести анальгін 0.5мл+димедрол 1мл на кожні 10 кг ваги, або тіотриазолін 1мл на 10кг ваги. Тварину випоювати препаратом Атоксіл, щоб блокувати подальше всмоктування отрути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну скоти ж! просиш їх, пояснюєш, а воно гниле всередині. бодай вас життя покарає
Відповісти
Спіймати та напоїти тим самим...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні