--> У Ковелі обрали найкращого лікаря | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі обрали найкращого лікаря

0
5
У Ковелі обрали найкращого лікаря
До Дня медичного працівника, який лікарі відзначатимуть 16 червня, Ковельське МТМО оголосило онлайн-конкурс «Кращий лікар МТМО 2019 року».

Участь у конкурсі брало дев'ять лікарів різних спеціальностей. Десятий варіант кожен міг запропонувати самостійно та вписати прізвище лікаря, якого не було у списку.


4 червня оприлюднили результати голосування.

Найбільшу підтримку здобув Іван Васильович Фіц, набравши 30% голосів.

Переможець отримає премію – 5 посадових окладів від медоб'єднання.

Довідково: Фіц Іван Васильович - лікар-ендоскопіст діагностичного відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО. Закінчив у 2008 році Дніпропетровську державну медичну академію і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

Інтернатуру за спеціальністю «хірургія» проходив у Тальнівській центральній районній лікарні, де після закінчення інтернатури продовжував працювати на посаді лікаря-хірурга з надання екстреної хірургічної допомоги хірургічного відділення.

З серпня 2014 року працював на посаді лікаря-хірурга Голобської районної лікарні. А з листопада 2015 року - на посаді лікаря-хірурга з надання екстреної хірургічної допомоги хірургічного відділення поліклініки центральної районної лікарні у Ковелі. З грудня 2016-го переведений на посаду лікаря-ендоскопіста діагностичного відділення центральної районної лікарні, де працює й до нині.

Іван Фіц досконало володіє методикою та виконує широкий спектр оперативних втручань на органах черевної порожнини у дорослих та дітей, зокрема при різних видах гриж передньої черевної стінки, операції на шлунку та дванадцятипалій кишці, тонкому кишківнику; складні оперативні втручання при захворюваннях м’яких тканин, виконує різні варіанти пластики великих ранових дефектів шкіри. Вперше в Ковельському МТМО виконав радикальні операції при раку прямої кишки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні