У Ковелі відкрили кримінальну справу щодо ремонту доріг

0
-3
У Ковелі відкрили кримінальну справу щодо ремонту доріг
Прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно реконструкції та капітального ремонту двох пріоритетних у місті доріг.

Про це повідомляє "Район. Ковель".

Ковельська місцева прокуратура розпочала розслідування у кримінальному провадженні № 42019031110000031 від 30 травня 2019 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб).

Прокурор Надія Романюк подала до суду два клопотання з проханням надати дозвіл на вилучення документів, які знаходяться в управлінні капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради та ПрАТ «Ковельське ШБУ №63» і стосуються капітального ремонту вулиці Тимошенка та реконструкції частини вулиці Відродження.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук задовольнив обидва клопотання.

В ухвалах суду йдеться про те, що правоохоронний орган має дослідити проведення публічних закупівель на капремонт та реконструкцію вулиць, укладення договорів та додаткових угод, акти приймання-передачі виконаних робіт, оплату за їх виконання та інше.

Як відомо, капітальний ремонт вулиці Тимошенка здійснювався на умовах співфінансування, загальною вартістю – 12 мільйонів 866 тисяч гривень, з них: 5 мільйонів 966 тисяч – кошти міського бюджету, решта – обласного. Роботи на вулиці Відродження виконуються з минулого року поетапно. Вартість першої черги (від вулиці Варшавської до будинку № 4) становить понад 10 мільйонів гривень. У 2019 році роботи продовжилися, на що у міському бюджеті передбачено понад 8,5 мільйона гривень.

До речі, у бюджеті міста Ковеля на 2019 рік на капітальні та поточні ремонти вулиць закладено майже 30 мільйонів гривень, частину з них дорожники уже освоїли.

ПрАТ «Ковельське ШБУ №63» керує Ігор Пець, начальником управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства є Андрій Стернічук, роботу якого безпосередньо контролює заступник міського голови Андрій Товстига.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні