На Волині розпочався міжнародний форум молодіжної журналістики «Яблунева гілка».ФОТО

0
-2
На Волині розпочався міжнародний форум молодіжної журналістики «Яблунева гілка».ФОТО
У Луцьку стартував фестиваль шкільної преси «Яблунева гілка». Захід організовують щороку з метою популяризації друкованих шкільних видань.

Окрім представників навчальних закладів Луцька участь у фестивалі беруть також представники Польщі і Білорусі.


У актовій залі Луцької гімназії №4 до юних учасників форуму звернувся виконувач повноважень міського голови Луцька Григорій Пустовіт. Він зазначив, що в часи його юності кордони були закриті. Сьогодні ж, завдяки міжнародній співпраці, молоді українці мають можливість подорожувати світом та обмінюватися досвідом з іноземними колегами.

Звернулася до майбутніх журналістів і начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

«Як начальник управління, я бажаю вам плідної роботи впродовж трьох днів форуму, а як мати – бажаю чудово провести час», – зазначила посадовиця.

Фестиваль традиційно проходитиме на березі озера Світязь.
Голова журі, головний редактор Інтернет-видання «Волинь24» Святослав Лесюк зазначив, що не всі з присутніх стануть журналістами. Втім, побажав кожному реалізувати себе у будь-якій сфері, яку вони оберуть.

Учасники форуму отримали від Святослава Лесюка перелік актуальних тем, на які ті повинні написати власні матеріали впродовж заходу. Кращі з них будуть опубліковані на "Волинь24".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні