У Луцьку на вулиці Станіславського забрали зупинку

3
-1
У Луцьку на вулиці Станіславського забрали зупинку
У Луцьку на вулиці Станіславського забрали зупинку.

Про це у мережі "Фейсбук" написав Микола Романюк – депутат Луцької міської ради.

Нагадаємо, на засіданні виконкому 15 травня було ухвалене рішення про суміщення зупинок на вул. Станіславського, 34 та на вул. Станіславського, 48 у зупинку на вул. Станіславського, 44.

"Протягом дня отримую дзвінки про "покращення від нашого транспортного управління", яке умудрилось зняти зупинку на вулиці Станіславського навпроти "Фіміаму". Зупинці, якій понад 20 років, де дуже великий потік пасажирів маршруток та тролейбусів..." – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Псевдомера Пустовіта з ідіотом Степановим - під СУД!
Відповісти
Ще більших довболобів я не бачив.... Спочатку спланували зупинку.... декілька років тому облаштували її, витративши бабло...а потім забрали....ну не довб...як можна витерти ноги об людей з ГПЗ... це реформа так званої провладної більшості...криси будуть сидіти
Відповісти
Замість двох- одна. Трошки довше йти, метрів 200, але Ж,- оптимізували, який же сь там план виконали. Кому, нахрен, потрібна моя думка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні