У Ківерцівському районі підприємству здали в оренду 3 гектари лісу на 49 років

1
-1
У Ківерцівському районі підприємству здали в оренду 3 гектари лісу на 49 років
У Ківерцівському районі ПП «ТЕХНОКЛАС ПЛЮС» передали в користування лісову ділянку площею понад 3 гектари.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА.

Виділення ділянки погодили, врахувавши клопотання приватного підприємства «ТЕХНОКЛАС ПЛЮС» від 4 червня та погодження Державного агентства лісових ресурсів України від 31 травня.

З метою використання в культурно-оздоровчих та рекреаційних цілях вирішили виділити у довгострокове тимчасове платне користування на 49 років без вилучення у постійного лісокористувача приватному підприємству «ТЕХНОКЛАС ПЛЮС» лісову ділянку площею 3,3 гектара.

Вона перебуває у постійному користуванні ДП «Лісомисливське господарство «Звірівське» і розташована у кварталі 54 (виділ 1,2,3,4,8,9,10,11) Мощаницького лісництва Ківерцівського району.

Право довгострокового тимчасового платного користування лісами між названими вище постійним та тимчасовим лісокористувачами оформлять договором, який зареєструють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А через 49років там ліс залишиться?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні