На Волині обмежили рух для великовагового транспорту

0
3
На Волині обмежили рух для великовагового транспорту
На Волинських дорогах через спекотну погоду обмежили рух великовагового транспорту, щоб зберегти дороги від передчасних руйнувань.

Про це повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Волинській області.

За інформацією Волинського центру з гідрометеорології протягом двох останніх днів в області спостерігається перехід температури повітря вище позначки +28ºС. Така ж спекотна погода утримуватиметься найближчими днями.

"Рекомендуємо водіям і перевізникам враховувати цю інформацію при плануванні великовагових перевезень, адже на території Волині, як і в цілому по Україні, діє сезонне обмеження руху автомобільними дорогами загального користування державного значення автотранспортних засобів масою понад 24 т і навантаженням на вісь більше 7 т. На Волині таке обмеження встановлено з 1100 до 2300 години (в інших областях цей час може різнитися).", – йдеться у повідомленні.

Перечекати спекотну пору доби можна в місцях тимчасової стоянки транспортних засобів на майданчиках в смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу (детальніше на сайті Служби автомобільних доріг у Волинській області за посиланням.)

Закликають користувачів доріг та перевізників з розумінням та відповідальністю поставитись до запровадженого обмеження руху. Наголошуємо, що в області діють пункти габаритно-вагового контролю транспортних засобів, тож на порушників накладатимуться штрафні санкції.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні