Кожен шостий волинянин готовий голосувати за кандидата від партії Зеленського, якого ще не знає

1
-1
Кожен шостий волинянин готовий голосувати за кандидата від партії Зеленського, якого ще не знає
Вісімнадцять відсотків волинян готові проголосувати на парламентських виборах у своєму окрузі за кандидата від партії «Слуга народу», навіть не знаючи його. Свій вибір пояснюють тим, що довіряють «Зе!Команді».

Такі результати опитування, яке тиждень тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Ми запитали читачів, чи готові вони проголосувати за кандидата від партії «Слуга народу» у своєму виборчому окрузі, якщо його не знають.

«Так», – відповіли 156 респондентів (18%). «Тому що довіряю «Зе!Команді», – мотивують вони свій вибір.

Менш категоричними були ті, хто обрав варіант відповіді: «Так, якщо це буде молоде, незаплямоване обличчя». Таких 77 чоловік (9%).

«Можливо, якщо більше дізнаюся про кандидата», – відповіли 65 учасників опитування (7%).

Водночас найбільше – 242 читачі (28%) – за усвідомлений вибір. Вони обрали варіант відповіді: «Спочатку ознайомлюся з усіма кандидатами в окрузі, тоді робитиму вибір».

92 респонденти (11%) відповіли, що не проголосують за кандидата від партії Президента Зеленського за жодних умов, бо симпатизують іншій політичній силі.

А 44 учасники опитування (5%) заявили, що довіряють тільки тим політикам, яких знають. Тому за кандидата від «Слуги народу» не голосуватимуть.

Загалом в опитуванні взяли участь 867 людей.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Тим часом на нашому сайті стартувало нове опитування. Читачам пропонуємо відповісти на запитання, про що можуть свідчити ледь не щоденні повідомлення про замінування у Луцьку. Проголосувати можна на головній сторінці видання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Основна маса людей це біомаса, нічого дивного - масовий стадний психоз.
Основні потреби яких Поїв, Поржав, Поср..в, Потрахат..я.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні