--> Взяли під варту 24-річного волинянина, який напав на перехожого в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Взяли під варту 24-річного волинянина, який напав на перехожого в Луцьку

0
2
Взяли під варту 24-річного волинянина, який напав на перехожого в Луцьку
За наполегливої позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури суд обрав 24-річному мешканцю села Озеро Ківерцівського району, якого підозрюють у вчиненні розбою, запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Увечері 2 червня року раніше судимий за наругу над могилою нетверезий молодик на пішохідному мості між торговим центром «Караван» та залізничним вокзалом у Луцьку напав на потерпілого, ударив по обличчю, спричинивши перелом виличної кістки, та відібрав мобільний телефон, завдавши майнової шкоди на загальну суму 5 550 гривень.

Невдовзі зловмисника затримали.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні розбою (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 187 КК України) й найближчих 60 днів він перебуватиме під вартою.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до семи років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні