Де найбільше інфікованих кліщів: Волинь в числі досліджених областей

0
2
Де найбільше інфікованих кліщів: Волинь в числі досліджених областей
Кількість українців, яким діагностували хворобу Лайма, за рік збільшилася майже на 40%!

Чому українці потерпають від інфікованих кліщів та комарів дізнавалися журналісти програми "Головна тема" на телеканалі Україна.

Які курортні області найбільш небезпечні через нашестя кліщів і чому? Чи можна підчепити небезпечного кліща просто в себе біля будинку або у міському парку та які засоби захисту від кліщів та комарів рятують від укусів? На ці запитання шукали відповіді журналісти "Головної теми".

Столичні журналісти обрали три локації для свого експерименту: курортні Бердянськ та Шацькі озера, а також популярну Пущу-Водицю недалеко від Києва.

Де саме виловили найбільше кліщів та чи виявилися вони інфікованими, в яких областях найбільше та найменше паразитів – детальніше у сюжеті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні