У Луцьку викрили нарколабораторію

1
4
У Луцьку викрили нарколабораторію
У Луцьку поліція припинила діяльність нарколабораторії.

Про це повідомила прес-служба поліції Волині.

Заходи проводили співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Волині.

10 червня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем фактичного проживання 49-річного лучанина оперативники виявили 10 г. амфетаміну, 20 г. фенілнітропропену та майже три літри прекурсорів (кислоти). Окрім цього, поліція вилучила у волинянина спеціальне хімічне обладнання, яке, ймовірно, використовували для виробництва наркотичних речовин.

Усі речові докази незаконного промислу направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Після проведення необхідних експертиз буде вирішуватися питання щодо притягнення лучанина до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, передбачених ст. 313 та 317 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконні дії з обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів та організацію або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Волинянину загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже. Вона тут не одна. На всіх стінах розмальовано сайтами. Тільки питання чи наші органи з цим не пов'язані, що за стільки часу нічого не змінилося
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні