--> У Луцьку зі ставка витягнули бездиханне тіло чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку зі ставка витягнули бездиханне тіло чоловіка

1
2
У Луцьку зі ставка витягнули бездиханне тіло чоловіка
На Теремнівських ставках у Луцьку дев’ятикласник витяг з дна водойми потопаючого.

Про це стало відомо у вівторок, 11 червня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Луцької міської ради Юрій Кирилюк розповів 4 червня в передобідню пору на Теремнівських ставках плавці-рятувальники кинулись рятувати потопаючого.

«Студенти Андрій Дуда та Андрій Наумов під час чергування побачили сигнали про допомогу на протилежному березі водойми і кинулися її надавати», – сказав Кирилюк.

За його словами, учень 9-го класу Ківерцівської ЗОШ №4 Андрій Ольхович, який в цей момент ловив рибу, першим кинувся у воду, пірнув і знайшов на дні потопельника.

«Він почав тягнути його до берега поки не підоспіли плавці-рятувальники міського комунального поста, які надали вчасну і кваліфіковану домедичну допомогу потопельнику. Зараз стан потерпілого покращився і він вже переведений з реанімаційного відділення в інше», – поінформував надзвичайник.

Він додав, що коли тіло чоловіка витягнули з водойми, то він не дихав і в нього не простежувався пульс. Втім, за допомогою медиків чоловіка вдалося повернути до життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопцю респект)а то деякі люди,як у когось біда,то на телефон знімають,щоб більше переглядів в ютюбі було
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні