Волинянин вимагав у санітарок зашити йому рану на руці

11
13
Волинянин вимагав у санітарок зашити йому рану на руці
У мережі з'явилося відео, де лучанин звертається до медперсоналу з проханням зашити йому рану на руці. Але отримує відмову.

Відео розмови Сергій Ярославович розмістив на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Чимало критики та образливих слів "вилили" на медпрацівників, які виявилися молодшим персоналом, люди у коментарях під постом. Натомість на захист своїх колег виступив лікар-інтерн Назар Політило.

"Добрий день всім читачам!!! Авторам, які, щоб працювати, сидять і пишуть коментарі, критикують і прямо обзивають медперсонал. Я лікар-інтерн по напрямку загальна хірургія був присутній при надані хворому допомоги. Хворий, мешканець м. Луцьк, в стані алкогольного сп'яніння (це зі слів хворого). Самостійно звернувся на приймальне КП «ВОКЛ» ВОР для надання меддопомоги. Отримав різану рану двох пальців правої кисті в побутових умовах близько 2-ох годин тому, на момент огляду кровотечі не було. По-перше, як мешканець м. Луцьк допомога надається у травмпункті луцької міської клінічної лікарні. По-друге згідно з ч.1 ст. 307 ЦК України фізична особа може бути знята на фото-, теле-, кіно- чи відеоплівку за згодою... Кому цікаво ознайомтесь самі. По-третє лікарня обласного рівня надає висококваліфіковану меддопомогу, тому в момент звернення, хірурги стаціонару були на операціях, де рятували життя, але про це ніхто не згадав, сумно(((( Медперсонал, що на відео, не має права виконувати ПХО ран, тому хворому рекомендовано було звернутися в поліклініку, що знаходиться за ~150 м. Але ж ні. Згодом сестра з приймального оглянула і направила до хірурга стаціонару (на відео). Хворому було виконано ПХО ран з дотриманням всіх правил асептики і антисептики (якщо у хворого є совість він це підтвердить). Ви згадували про взятку, запитайте автора відео!!!! (Мені так ніхто не повірить)", - стверджує лікар-інтерн.

А також закликає громадян не ображати медиків та розрізняти поняття "піар та халатність": "Я через рік хірург з дипломом і мені сумно читати всі ці коментарі. Ви навіть вершини айсберга не бачите, не уявляєте з чим лікарі кожен день зіштовхуються, а зводите всіх під одну лінійку. Підіть санітаркою у відділення, впевнений, що й тижня не витримаєте. А писати всі мастаки... ЛЮДИ БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ!!!! Поважайте працю інших. Розрізняйте гнилий піар і халатність".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
там на лицях написано що їм насрати на всіх
Відповісти
Вони повністю коректно йому сказали, при чому у відповідь на закиди "а у вас що, лікарів нема", що то не їх робота, і треба йти в ПОЛІКЛІНІКУ... Насрати тут на все не їм, а "персонажу".
Відповісти
телефони маслають справно ....дівчата
Відповісти
телефони на робочому місті .да ще в медиціні.біда
Відповісти
Я не захищаю медіків .але в даному випалку .він .тобто мужчина .бо хворим не назовеш .був в алкогольному стані .просто у санітарок вимагав зашити рану .вони даже не піднялися з місця .не відірвалися від телефона .в цьому випадку вони не праві .Медсестра ж підійшла і побігла нічого не сказавши хворому.А він .хотя і п.2яненький .але вірішив усе сфотогрофувати і помістити в фейсбуці .
Відповісти
Медсестри безсердечні. В очах повна байдужість. Якщо не мають права обробляти рану, то малиб зотч б совість відвести хворого до потрібного врача
Відповісти
Так його і направили до хірурга, чекати не хотів певно...
Відповісти
А когда у вас люди гибнут из за скотского отношении я давно не вербування медикам не одному слову
Відповісти
Ви погляньте на їхній вираз обличчя....тупо на робочому місці цікавить тільки телефон...В Європі ...десь би так вела себе на робочому місці...працювала б рівно один день...Тут мова не за нетверезого мужчину з пораненою рукою. Для чого захищати байдужість в очах своїх підлеглих...їм би десь сидіти на дверях в гардеробі, видаючи бахіли.
Відповісти
Це реформа,що ви хочете від гіпократівців
Відповісти
Навіщо той обман? Відео видалили і надрукували лише один коментар, у якому лікар, стверджує, що винен пацієнт і висловлює незадоволення негативними коментарями, загалом розвів мутну писанину та жодного слова про правдивий стан речей, а саме поведінку медпрацівників, які у той момент не могли відірватись від своїх телефонів. А це найбільше зачепило кожну адекватну людину, яка сплачує податок на їхнє утримання. І лише потім про хірургів стаціонару, які були на операціях... Щодо: Розрізняйте гнилий піар і халатність, це правда, РОЗРІЗНЯЙТЕ і зрозумійте, що то саме ХАЛАТНІСТЬ, яка тягне за собою нераз сумні наслідки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні