У Луцьку комунальники не відновили дорогу після ремонту. ФОТО

1
9
У Луцьку комунальники не відновили дорогу після ремонту. ФОТО
Державне комунальне підприємство "Луцьктепло" не відновило благоустрій після ремонту тепломережі.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Пошкоджена бруківка на пішохідному тротуарі та асфальт на проїжджій частині – такий вигляд має територія ринку після проведення земляних робіт ДКП "Луцьктепло" за адресою: вул. Кравчука, 44 – пр. Соборності, 42а", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають муніципали, ДКП "Луцьктепло" не відновило благоустрій після ремонту тепломережі, що спричиняє постійні незручності пішоходам, водіям та підприємцям ринку.

Тому, інспектори відділу контрою за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти склали протокол на відповідальну особу ДКП "Луцьктепло" за невідновлення благоустрою після земляних робіт та видали припис на відновлення благоустрою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така собі цікава ситуація: на фото тротуари у стані, придатному для пересування пішоходів. Чому у тексті статті зазначено, що їм (пішоходам) це спричиняє незручості? Напевне муніципали у гонитві за показниками (якось аж випирає совдепія) не розуміють, що грунт має втрамбуватись природнім шляхом, навіть після його фізичного трамбування, після чого досипається відповідна суміш і асфальтується територія і це процес не одного дня. Усе зроблено відповідно до технологічного процесу, але... чи відомо це муніципалам, які надресировані лише і тільки на притягнення до відповідальності інших, а не зважають на порушення своїми ж працівниками, наприклад, паркування на тротуарі на вул Б. Хмельницького, порушенням ПДР і т.д., і т.п.!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні