Чому автобуси Володимир-Волинської птахофабрики не можуть підвозити селян

1
6
Чому автобуси Володимир-Волинської птахофабрики не можуть підвозити селян
Мешканці сіл Устилузької громади скаржаться на водіїв Володимир-Волинської птахофабрики, які не хочуть брати людей на маршрут.

Прохання розібратися зі своїми підлеглими просить директорку Володимир-Волинської птахофабрики Аліну Сич Маша Романюк. Жінка розмістила своє прохання-звернення у спільноті «ВолодимирІнфо».

«Хочу звернутися до Аліни Сич та старости Устилузької громади Валентини Томчук та їх підлеглих! Скільки ще люди сіл Селиськи, Зоря, Турівка та інших прилеглих мають терпіти неподобство зі сторони водіїв? Водії Володимир-Волинської птахофабрики не хочуть брати людей на маршрут, бо їм заборонили чи пригрозили звільненням!» – пише авторка.

«Підприємець, який нібито впустив рейс на села через Верба-Коритниця, їздить мало що не кожного дня, то ще й немає зручного графіку. Скажіть, як бути людям, які щодня дихають «гівном» птахофабрики, пилом від грузових машин, які гоняться через село немов скажені, де бігає купа дітлахів? Як люди мають добиратися до міста? Знаєте, не всі можуть собі дозволити машину!

Тож просимо зробити збори і вирішити питання пересування громадян транспортом! Інакше ми, люди ближніх сіл, змушені будемо вдатися до рішучих дій і перекриємо дорогу усьому транспорту Володимир-Волинської птахофабрики! Даємо вам час до кінця цього тижня!" – додає Маша Романюк.

Натомість директорка ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Аліна Січ пояснила, що водіями товариства здійснюється перевезення виключно громадян, які є працівниками акціонерного товариства і перебувають з ним у трудових відносинах.

«Перевезення всіх інших громадян (пасажирів) товариством не здійснюється, так як даний вид діяльності є ліцензійним, у відповідності до п. 24 ч. 1 статті 7 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності». Згідно із законодавством, передбачена адміністративна відповідальність за його порушення у вигляді штрафу. Ліцензії на перевезення пасажирів наше підприємство не має, тому що це не наш вид діяльності», – зауважила директорка ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

До слова, представники птахофабрики повідомляли, що перевізник за цим маршрутом раніше неодноразово звертався з заявами та скаргами на підтриємство за те, що водії службових автобусів птахофабрики підвозили людей.

Мешканцям сіл Устилузької громади Аліна Сич радить звернутися до голови Громади щодо залучення перевізників для регулярних та зручних громаді маршрутів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аліна має рацію. Ще не дай бог,шо зробиться,а хто відповідатиме.А як починалась децентралізація,то клялись,ми дороги поробим,купим буси,спеціально для нашої громади.і що? Хто обіцяв ,того і блокуйте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні