У Луцьку просять змінити руху маршрутки №3

0
-3
У Луцьку просять змінити руху маршрутки №3
Лучани просять відкоригувати руху маршрутки №3.

Про це йдеться повідомляє в петиції Ольга Дорошенко.

Подаємо текст повністю і без змін:

"Після відміни маршрута №47 та перенаправлення маршрутки №3 по вул.Чернишевського ускладнено транспортне сполучення району вул.Ковельської, Лісництва, віддалених відділень Волинської обласної клінічної лікарні, розташованих у с.Боголюби, з іншими частинами міста. Так, проблематичною стала пересадка з маршрутки №3 на інші - №№31 та 22.

Раніше такою вузловою зупинкою була "Руна - Луцький завод продтоварів" - перехрестя вул.Чернишевсього та Ковельської. На даний момент зупинка маршрутки №3 не співпадає з жодною з існуючих на цьому перехресті, що спричинює незручності не лише для пересування містом, а й для пасажирів, які очікують на приміські та міжміські автобуси або навпаки - прибувають ними до міста. Вважаю за доцільне продовжити на цій ділянці рух маршрутом №3 до зупинки "Лісництво" таким чином: з Чернишевського поворот на Ковельську праворуч, зупинка біля "Руни", розворот на тролейбусному кільці (зупинка "Лісництво") - і далі Ковельською до повороту на госпіталь. У зворотньому: проїзд через перехрестя з Чернишевського прямо, зупинка "Руна", розворот на "Лісництві", поворот на Чернишевського ліворуч по світлофору.

Така зміна не вплине істотно на графік руху, тривалість та протяжність маршруту (довжина "петлі" складає 1000 м), але значно поліпшить транспортне сполучення для жителів і відвідувачів цієї досить віддаленої частини міста", - йдеться в петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні