Випускниці з Волині вибачились перед жінкою, з якою поскандалили

0
0
Випускниці з Волині вибачились перед жінкою, з якою поскандалили
Нововолинські випускниці, які в день свого останнього дзвоника втрапили в містечковий скандал, публічно вибачились перед іншою стороною конфлікту.

Про це пише "Радар".

Нагадаємо, у Нововолинську на базарі біля стадіону трапився скандал: випускниці накинулись на жінку.

Між дівчатами та жінкою у Нововолинську зав’язався конфлікт. Дівчата були у нетверезому стані, лаялися. Та й пані підприємиця не мовчала. Далі жінка викликала поліцію, написала на дівчат заяву.

Жінка торгує на базарчику біля стадіону, поведінку випускниць знімала на відео. Під час сварки порснула перцевим розчином із балончика в очі дівчатам. А ті їй у відповідь – за словами в кишеню не лізли.

Дівчата також знімали підприємицю на відео. Потім опублікували його. Саркастичний ролик підхопили в інтернеті. Нововолинці стали жартувати з пані підприємиці.

Пізніше дівчата перепросили жінку за свій вчинок і публічно вибачились. Крок – за пані Еллою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні