Атовець з Волині став представником президента в Конституційному Суді

0
4
Атовець з Волині став представником президента в Конституційному Суді
Президент України Володимир Зеленський видав указ про призначення волинянина Федора Веніславського представником президента в Конституційному Суді.

Відповідний указ №351/2019 опубліковано на сайті глави держави, передає "Цензор.НЕТ".

"Призначити Веніславського Федора Володимировича Представником Президента України в Конституційному Суді України", - йдеться в документі.

Як відомо, Федір Веніславський родом із Волинської області, але живе і працює в Харкові - він доцент кафедри конституційного права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Веніславський служив в АТО за мобілізацією в Державній прикордонній службі. Крім того, він є співавтором закону про люстрацію, а також брав участь у конкурсі на посаду члена Національного агентства з протидії корупції.

Влітку 2016 року Веніславський балотувався як самовисуванець на окрузі №23 на Волині під час довиборів до Ради, але не переміг. На виборах 2014 року у нього був третій результат в окрузі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні