Для Луцька придбали новий сучасний сміттєвоз

0
4
Для Луцька придбали новий сучасний сміттєвоз
У Луцьку придбали перший сміттєвоз, обладнаний і для обслуговування підземних сміттєвих контейнерів.

Про це пише перший заступник міського голови Григорій Недопад у Фейсбуці.

Перші такі контейнери будуть розміщені найближчим часом в одному з мікрорайонів міста, де велика кількість смітників створюють незручності для мешканців. Переваги нових підземних смітників – захист від рознесення сміття вітром чи птахами та від сторонніх осіб, усунення неприємного запаху в мікрорайоні, економія простору і естетичний вигляд, зручність у використанні.

Підземні сміттєві контейнери в подальшому розміщуватимуть у новобудовах Луцька. Зараз новий сміттєвоз використовується для вивезення залишків відсортованого сміття зі сміттєсортувальної лінії в Луцьку на сміттєвий полігон у Брищі. В Україні таких сміттєвих машин – одиниці. Наше місто одним із перших поступово переходитиме на використання підземних сміттєвих контейнерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні