Повідомлення про замінування у Луцьку надходять з Росії – поліція

3
3
Повідомлення про замінування у Луцьку надходять з Росії –  поліція
Поліцейські відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об'єктів у Луцьку надходять із серверів, які розташовані на території Російської Федерації.

Про це повідомив речник головного управління Національної поліції на Волині Віктор Гомоль.

Поліція Волині за фактами неправдивих повідомлень про замінування ряду об'єктів у Луцьку проводить досудові розслідування за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому Луцьк? І звідки так добре знають місто? Може готується дійсно щось терористичне, а ці повідомлення - просто щоб пильність приспати?
Відповісти
Потрібно у відповідь замінувати кремль!
Відповісти
Пішитє пісьма і смс-ки: http://kremlin.ru/contacts або ще можна сюди: Совет Федерации Федерального собрания РФ: post_sf@gov.ru , Государственная Дума РФ: stateduma@duma.gov.ru , Конституционный суд Российской Федерации: ksrf@ksrf.ru , Министерство иностранных дел Российской Федерации: ministry@mid.ru
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні