На фестивалі через вітер обвалився дах: загинула людина

0
3
На фестивалі через вітер обвалився дах: загинула людина
На фестивалі Kozak Fest на Дніпропетровщині загинула одна людина, ще двоє постраждали.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

Унаслідок сильного пориву вітру, грози і шквального дощу обвалився дах сцени етно-рок-фестивалю України Kozak FEST, одна людина загинула, двоє постраждали, – повідомили в ДСНС в Дніпропетровській області.

У неділю вранці, в результаті сильного пориву вітру, грози та шквального дощу на місці проведення етно-рок-фестивалю Kozak Fest (с. Жовтоолександрівка) було знесено дах, частково пошкоджено сцену унаслідок чого загинула одна людина 1971 р., постраждали дві людини (жінка 1967 р. дістала перелом ноги і госпіталізована; у чоловіка 1978 р. перелам ступні).

"Рятувальники витягли 53 легкових автомобіля і врятували 135 осіб", – повідомили в ДСНС.

Орнвнізатори етно-рок-фестивалю Kozak Fest скасували всі заходи, заплановані на неділю, 2 червня, через ураган, який стався напередодні в Дніпропетровській області.

"Друзі, на жаль, ми змушені повідомити вам сумну новину: через стихійне лихо всі заходи, заплановані на сьогодні, 2 червня, скасовано. Всю ніч команда KOZAK Fest намагалася ліквідувати наслідки негоди, але, на жаль, за такий короткий проміжок часу неможливо відновити повноцінну роботу сцени, яка постраждала найбільше", – йдеться в повідомленні на сторінці організаторів фестивалю в Фейсбуці у неділю вранці.

Напередодні музикант Дмитро Шуров на своїй сторінці в "Інстаграмі" написав, що через страшний ураган "на фестивалі обвалився дах сцени" і "можуть бути постраждалі".

Він додав, що тисячі людей намагаються залишити фестиваль під стіною дощу.

"Утворюється хаос, падають дерева. Бажаю всім людям вийти з цієї халепи живими і здоровими, бережіть себе і близьких", - написав Шуров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні