У Луцьку – третій день поспіль інформація про замінування об’єктів. ФОТО

0
10
У Луцьку – третій день поспіль інформація про замінування об’єктів. ФОТО
У Луцьку в неділю, 2 червня, надійшло повідомлення про замінування трьох об’єктів: залізничного вокзалу, гіпермаркету «Там-Там» і Луцької міської ради.

Станом на 10:00 поліція і вибухотехнічна служба перевірила два об’єкти: залізничний вокзал і гіепрмаркет «Там-Там». Вибухівки не виявили.

Наразі перевіряють правдивість повідомлення про замінування будівлі Луцької міської ради, що на вулиці Богдана Хмельницького, 19.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.

Він додав, що всі повідомлення надходять на електронну пошту Державної служби з надзвичайних ситуацій із сервера, що на території Російської Федерації.

Нагадаємо, у п’ятницю, 31 травня, була інформація про замінування в Луцьку 10 об’єктів: замку Любарта, Свято-Троїцького кафедрального собору, Луцької районної лікарні на вулиці Теремнівській, Генконсульства Республіки Польща у Луцьку, що на вулиці Дубнівській, гіпермаркету «Там-Там», будівельного гіпермаркету «Нова лінія» на вулиці Шевченка, Завокзального ринку («Варшавка»).

Поліція і вибухотехнічна служба перевірила всі об'єкти, вибухівки не знайшли.

За фактом неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років.

У суботу, 1 червня, у Луцьку знову повідомили про можливе замінування низки об'єктів. Серед них – гіпермаркету «Там-Там», Луцької міської ради, обласної інфекційної лікарні.

Спеціалісти-вибухотехніки перевірили всі об’єкти. Вибухівки не знайшли.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні