Як Волинський військовий ліцей з випускниками прощався. ФОТО

0
4
Як Волинський військовий ліцей з випускниками прощався. ФОТО
У Луцьку відбувся урочистий захід з нагоди випуску ліцеїстів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Урочистості відбулися у суботу, 1 червня, на Київському майдані у Луцьку, інформує ІА "Волинські новини".

Участь у заходах взяли голова Волинської ОДА Олександр Савченко, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«324 випускники отримали свідоцтва про закінчення загальної середньої освіти. Більше половини із них обрали своїм майбутнім служіння держави. Це той контингент дітей, які поповнять ряди силових структур держави і робитимуть усе для того, щоб держава стала могутньою. Я вірю у вас і у ваше майбутнє», – зазначив начальник ліцею, полковник Павло Боснюк.

Гості заходу привітали випускників із закінчення навчального заходу.

«Честь, гідність і відвага – цьому ви навчилися у закладі і стали набагато дорослішими за ваших ровесників, визначивши свій подальший життєвий шлях», – зауважив Олександр Савченко.

«Хочу привітати всіх випускників нашого ліцею імені Героїв Небесної Сотні, – сказав у вітальному слові Олександр Пирожик. – Вітаю колектив нашого навчального закладу, викладачів, які передали свої знання і вміння, аби випускники зробили наші збройні сили потужними і берегли цілісність України. Я гордий тим, що у Волинської обласної ради є такий зразковий ліцей, найкращий якщо не у всій Україні, то на правобережній її частині точно. Прийнято дуже правильне рішення віддати майновий комплекс у Ковелі саме в підпорядкування вашому ліцею. Це збільшує його і підвищує рівень кількісно і якісно».



«Щиро вітаю випускників, їхніх вчителів та батьків із цим урочистим і щасливим днем, – звернувся до присутніх Григорій Недопад. – Сьогодні велика кількість людей прийшли привітати цвіт нашої нації, випускників ліцею. Приєднуюсь до вітань. Мав честь бути присутнім на випускному два роки тому, запросивши товариша зі східної області України. Тоді урочистості з нагоди випускного викликали у нього щирі сльози розчулення і впевненість у щасливому та захищеному майбутньому країни. Ви є гордістю нашої держави, віримо у вас, щиро бажаємо успіхів, досягнення поставлених цілей, і нехай Бог завжди допомагає та оберігає вас».

Під час заходу грамотами та відзнаками нагородили кращих випускників ліцею, вчителів та батьків. Захоплення у всіх присутніх викликав показовий виступ ліцеїстів, майстрів спорту та чемпіонів з різних видів боротьби. Ліцеїсти показали свою майстерність і військові навички, які здобули під час навчань та занять з бойової майстерності.

На завершення дійства ліцеїсти традиційно пройшлися маршем, підкинувши у небо монетки й головні убори, вітаючи присутніх і один одного із випуском і початком нового етапу життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні