На Волині п'яні випускниці накинулись на жінку. ВІДЕО

16
-5
На Волині п'яні випускниці накинулись на жінку. ВІДЕО
У Нововолинську на базарі біля стадіону трапився скандал.

Про це повідомляє Радар.

"Серед білого дня підпилі неповнолітні дівчата стрибали, верещали, чіплялись до людей. Кажуть, що це випускниці першої школи (колегіуму)", – йдеться у повідомленні.

Одна із жінок, які торгують у контейнерах, викликала поліцію. У поліції сказали, що не можуть затримати й доправити у відділок без присутності їхніх батьків.

Обуренню підприємців не було меж.

Увага, на відео присутня нецензурна лексика:





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
автору і коментатору цієї х...ні треба дати посмоктати щоб мала чим зайнятись .ви бидлоття ще більше ніж ті випивші дівчата ,але вам можна простити виж базарниця
Відповісти
Ти такеж бидло, як і ці неповнолітні
Відповісти
я так зрозумів що ти хвора людина.лікуйся!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Якщо я правильно зрозумів пана поліцейського, то можна вийти на вулицю похуліганити, а коли приїде поліція просто не сказати їм свої дані і вони нічого не зможуть зробити?! Як на мене, поведінка поліцейського не професійна, він бідний не знає що робити в таких ситуаціях!!! Та вліпив би тим сцикухам по дві гуми по сраці, і в камеру поки батьки не приїдуть, і був би спокій!
Відповісти
Андрій, мабуть однин з тієї "мадолітної еліти", бо ж грамотність аж пре
Відповісти
це не паяція, а шмаркачі безпорадні
Відповісти
В поліцейське авто посадити.і відвезти до дому з сиреною.
Відповісти
Я в щоці!то та ,що знімає—значить провокує,а те матюкається,копається ,п'яне,з мєнтами обнімається—то норма.люди ,пишіть заяву начальнику,
Відповісти
Алкоголь - зло! З чоловіків робить худобу, з жінок мразоту!
Відповісти
Дуже не сподобалась поведінка жінки - оператора. Найгірше, що може бути в подібній ситуації - це провокація. Суті конфлікта не знаю, тому не збираюсь судити і вирішувати на чиєму боці правда в даній ситуації.
Ще раз наголошую, я не одобрюю поведінку юних леді, вони вели себе жахливо, але це - в границях норми моралі. Побоїв, явного псування майна не було, а отже і причин для затримання або адміністративної відповідальності.
Інше діло "базарники". Замість того, щоб у вербальній формі врегулювати конфлікт, вони спускаються до рівня дівчаток, які в перший раз спробували алкоголь.
Доросла людина завжди має бути розумнішою за дитину.
А хоча, "базарники" ніколи і не відрізнялись в суспільстві інтелектуальними дібностями, або мінімальним культурним багажем.
Одним словом, соромно за цих дорослих жіночок.
Відповісти
Хотів би я бачити,як ці дві малолітні с..хи набили Ваш високоінтелектуальний писок,а Ви їм з Вашим культурним багажем їм віршики читали.
Відповісти
Який перший раз алкоголь, вони бухають гірше 40 літніх мужиків на стройці, курять і п'ють вони з років 13 це роблять, ведуть себе як повії наслухалась про них багато їх давно треба тримати в клітці
Відповісти
та жіночка,базарниця,до них ще й з перцовим балончиком скакала,і батьків їхніх обзивала останніми словами
Відповісти
Хренові коментатори ви взагалі в адекваті, не боїтесь що ці малолітні дівчата завтра накинуться на ваших дітей то ді що будите робити?
Відповісти
Дури малі , закусувати треба.
Відповісти
Шановні колеги, ми видалили цю новину, прохання до вас прибрати її з сайту. Ось тут аргумент: http://radar.in.ua/divchata-prynesly-vybachennya-tse-golovne/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні