У Луцьку почався Молитовний сніданок. ФОТО

3
-4
У Луцьку почався Молитовний сніданок. ФОТО
У Волинському облмуздрамтеатрі в рамках другого молитовного сніданку Волині збирають гроші на потреби перинатального центру.

Захід розпочався у п’ятницю, 31 травня.

Тут присутні церковнослужителі, політики, представники місцевих та обласної рад, бізнесу та громадськості.

Серед запрошених: голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, нардепи Ігор Гузь та Ірина Констанкевич, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, військовий капелан Михайло Бучак, головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич, мер міста Ковель Олег Кіндер та інші.

Також на Молитовний сніданок прибули урядовці США, організатори молитовних сніданків в США, представники релігійних організацій, меценати, бізнесмени, науковці, медики, педагоги, родини загиблих учасників АТО, прийомні родини, представники будинків сімейного типу та діти-сироти.

Розпочали захід зі спільної молитви «Отче наш».

До слова, від час Молитовного сніданку збирають кошти на потреби Волинського обласного перинатального центру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутати скинулися по 1000 доларів, а голова дав 100 000 доларів.
Люди не бідні
Відповісти
Який сніданок?Робочий день давно розпочався.
Відповісти
У 1648 р. центром визвольного руху став Луцьк, який очолив луцький міщанин, війт Ф. Липка, який одержав від полковника Гуляницького дозвіл на організацію загону. Разом із козацьким гарнізоном вони розправилися зі шляхтою (олігархами) та багатою міщанською верхівкою (депутатами), громили і палили маєтки в навколишніх селах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні