Яке найулюбленіше місце луцьких малюків*

0
4
Яке найулюбленіше місце луцьких малюків*
ДРК «Смугастий носоріг», безперечно, найулюбленіше місце луцьких дітлахів. Наприкінці місяця комплекс гучно відсвяткував день народження «Смугастого носорога» та подарував діткам незабутнє свято. Як виявилось, прихильників і справді чимало.

Відразу стає цікаво, чому «Смугастий носоріг» обирають значно частіше, ніж інші розважальні заклади міста. Ну по-перше, великий спектр послуг для дітей різного віку:

– зона для крихіток для найменших гостей до 5 років та дворівневий лабіринт для школярів;

– добірка найсучасніших автоматів з виграшем тікетів, які можна обміняти на популярні призи та подарунки;

- мюзік хол із професійним обладнанням для найгучніших дискотек;

- спеціально адаптована для діток смачна кухня від дитячого кафе «Чорничне»;

– сімейна перукарня «Майстерня краси»;

– творча студія «Смугастий носоріг».

Працівники комплексу відмічають, що дітям особливо подобається самостійно обирати улюблену розвагу, а для батьків – чистота та безпека їхніх малюків. До речі, гості у своїх відгуках часто відмічають, що саме у цьому закладі особливо дбають про чистоту та безпеку малюків.

Ще однією особливістю є грамотна організація роботи ігрових зон та зручність, адже у комплексі постійно діють спеціальні пропозиції та акції, створені для комфортного відпочинку батьків, поки їх дітки розважаються у ігрових зонах. Наприклад, знижка на гарячі напої для усіх гостей від дитячого кафе «Чорничне».

Комплекс помітно вирізняється не лише авторським дизайном кожної зони, а й сучасним програмним забезпеченням, яке значно полегшує роботу і дає змогу контролювати безпечне перебування діток на ігрових майданчиках.

На сьогодні дитячий розважальний комплекс завоював прихильність батьків, адже вони можуть з користю та комфортом відпочивати і бути впевненими, що про їхніх діток дбайливо турбуються найкращі помічники «Смугастого носорога».



Додаткова інформація – в адміністраторів комплексу, або за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Адреса комплексу: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні