Чоловік відмовився закопувати могилу, бо почув стукіт з труни

1
2
Чоловік відмовився закопувати могилу, бо почув стукіт з труни
На Рівненщині чоловіки закопували могилу. Коли опустили труну в яму і почали засипати землею, один з копачів почув підозрілий звук з гробу. Чоловік відмовився далі закопувати могилу.

Про це йдеться на сторінках газети "Вісник".

Шокуючий випадок трапився минулого тижня на Рівненщині у Демидівському районі. В одному з сіл ховали чоловіка. Спустили в яму труну з покійником і почали засипати землею. Одному з копачів почувся стукіт з гробу.

Він зупинив процес та сказав товаришам про це. Чоловіки прислухалися, але нічого не почули. Однак помчали по родину та розповіли про підозрілі звуки.

Покликали батюшку, завмирали від очікування, чи щось не зашарудить, втім, нічого з труни більше не почули, й остаточно засипали могилу землею.

Був насправді той стукіт, чи ні, ніхто не може достеменно стверджувати. Проте чоловік, котрий це буцімто чув, відмовився закопувати могилу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вчора я йшов по вулиці і мені показалось , що за дверима хтось просить про допомогу, але я подумав і пішов далі - нічого не зробивши.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні