--> Волинське шкільне ток-шоу про здоровий спосіб життя «пішло» на канікули | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинське шкільне ток-шоу про здоровий спосіб життя «пішло» на канікули

0
1
Волинське шкільне ток-шоу про здоровий спосіб життя «пішло» на канікули
Ток-шоу про популяризацію здорового способу життя Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, пішло на літні канікули.

Так, про здобутки шоу «Ми здорові, бо ми – свідомі» розповіла координаторка проекту Христина Назар, пише Конкурент.

«Цього року ми провели 25 зустрічей, учасниками яких стали десятикласники навчальних закладів нашого міста. Понад 1500 тинейджерів, отримали більше інформації щодо ризиків, із якими можна зіткнутися у житті. І погодилися, що варто захищати, дбати про своє здоров’я, цілеспрямовано працювати, розвиватися та досягати успіху в обраній сфері», – зауважила Христина Назар.

Та додала, що найважливіші речі відбуваються «за кулісами» у щоденній рутині. Також координаторка проекту подякувала усім, хто долучається до формування характерів, вмінь та навичок дітей.

«Пишаюся, що завдяки ток-шоу «Ми здорові, бо ми – свідомі» разом із кваліфікованими та професійними тренерами Валерієм Петровичем, Оксаною Закусило, Андрієм Зхідовським, Олександром Остаповським, Тетяною Мартинюк маю можливість познайомитися, попрацювати та допомогти формувати цінності молодого покоління!», – зізналася координаторка проектів «СВІДОМИХ».

«Можливо, про нашу програму не знають тисячі лучан, та ми й не працюємо для визнання. Команда Громадянського Руху «CВІДОМІ» із засновником Андрієм Покровським працюємо для того, аби наше майбутнє було здоровим, виваженим, розсудливим та свідомим», – підсумувала Христина Назар.

Теги: шоу, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні