Як у Луцькому зоопарку святкували День тигра

0
1
Як у Луцькому зоопарку святкували День тигра
У неділю, 26 травня, у Луцькому звіринці святкували Дня тигра.

Про це повідомили на сторінці Луцького зоопарку у "Фейсбуці".

На іменини до смугастих прийшло багато гостей.

Розваги розпочали із дискотеки та конкурсів. Для учасників не було жодних обмежуючих умов щодо віку.

Наймолодші гості взяли участь у майстеркласі, який проводила працівниця звіринця Шкирпан Татьяна. Дітлахи розмальовували вирізані з дерева брелоки-тигренята, які забирали собі на згадку про свято.

Ще однією цікавинкою дійства стала показова годівля. А оскільки ці великі кішечки теж потребують розваг, обід їм "ускладнили" - м'ясо та яйця 4-річні тигри Тамерлан та Аїда шукали у коробках, а однорічна Тріша - діставала зі спеціальної підвіски. У захваті були і смугастики, і глядачі.

А на завершення – "погомоніли" із Art Project. Летіли наввипередки з вітром і величезні бульки, і геть маленькі. Під запальну музику мильне щастя пробували піймати не лише малята, а й їхні мами і тати. Й усі зі щирими посмішками аплодували виконавцям.

Як наголосила директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко, День тигра - то вже теж їхня традиція із "трирічним "стажем". І щоразу дійство збирає більше і більше відвідувачів. "Наші гості люблять тематичні свята в зоо. Й у сезон відпочинку їх буде чимало, тож треба просто слідкувати за оновленнями на нашій сторінці і приходити у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах Луцька", - запевнила вона, уточнивши, що до найзагадковішої події на території підприємства - "Ночі в зоопарку" - вони теж уже розпочали готуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні