--> Рухаються, танцюють, розмовляють: до Ковеля привезли понад 20 роботів. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рухаються, танцюють, розмовляють: до Ковеля привезли понад 20 роботів. ФОТО. ВІДЕО

1
9
Рухаються, танцюють, розмовляють: до Ковеля привезли понад 20 роботів. ФОТО. ВІДЕО
У Ковелі експонується виставка роботів і трансформерів у повну величину, що увійшла до «Книги Рекордів України».

Виставка почала діяти в палаці культури імені Тараса Шевченка з 25 травня й буде тривати до 17 червня, інформує «КовельРost».

На виставці представлено понад 20 роботів із металу, які рухаються, танцюють під MONATIKА, розмовляють і навіть роздають цукерки. З ними можна фотографуватися, а маленькі моделі роботів просять їх обійняти.

Тут ви побачите Оптимус Прайм та Бамблбі, справжню машину-трансформер, яка з авто перетворюється на величезного робота, легендарного R2D2, модель Термінатора з кулеметом замість руки та багатьох інших. Найбільшим є робот Оптімус Прайм, його вага сягає однієї тонни, а висота – 3,5 метра.

Авторами ідеї та творцями моделей роботів і трансформерів є Сергій Єременко та Дмитро Міцик із Запоріжжя. Вони все роблять власними силами. Матеріал для створення експонатів знаходять в пунктах прийому металобрухту, а потім реалізують задумане. Загальна вага всієї виставки 10 тонн, а для її перевезення потрібна лише одна вантажівка, адже всі роботи розбираються на окремі частини.

Вхід на виставку платний. Ціна квитка для дорослого – 50 гривень, для дітей – 40 гривень. Дітям до 4-х років вхід безплатний. Роботи чекають глядачів щодня з 10:00 до 20:00.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наступна виставка "повстання роботів"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні