Клички випробували на міцність скляну підлогу нового пішохідного мосту у Києві

2
4
Клички випробували на міцність скляну підлогу нового пішохідного мосту у Києві
Мер Києва Віталій Кличко разом зі своїм братом Володимиром перевірили на міцність скляну підлогу нового пішохідно-велосипедного мосту між Володимирською гіркою та Аркою Дружби народів.

Про це голова Київської міської державної адміністрації повідомив на своїй сторінці у "Твітер".

«Скляну підлогу випробували!» – підписав відео мер Києва.

Для того, щоб перевірити міцність скляних конструкцій, Віталій Кличко разом зі своїм братом, екс-чемпіоном світу з боксу Володимиром, кілька разів підстрибнули. За словами мера Києва такі навантаження підлогу не лякають – 1 квадратний метр такого покриття витримує навантаження в 1150 кг.

«Скло, яким облаштували підлоги оглядових майданчиків – теж українське. Воно – міцне, я особисто його випробував. У Німеччині ж закупили деформаційні шви і ванти мосту», – підкреслив Віталій Кличко.

Довжина нового пішохідного мосту – майже 212 метрів. Новий перехід спирається на чотири опори – дві проміжні, на яких він змінює напрям, та дві опори з обох сторін мосту. Висота найвищої опори 32 метри, найнижчої – 22 метри. 70 квадратних метрів підлоги оглядових майданчиків створено зі скла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я б особливо не тішився. все залежить від навантаження на точку. від падіння гострого предмета скло може тріснути і розлетітись
Відповісти
порада: поставте знизу захисну металеву сітку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні