У Луцьку на мосту обвалився тротуар

0
1
У Луцьку на мосту обвалився тротуар
У Луцьку на мосту через річку Стир на вулиці Шевченка провалився тротуар.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Про проблему вже знають у міській раді. Коли ремонтуватимуть аварійну частину мосту розповів начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.


За його словами посадовця, причиною цьому є зношеність конструкції.

Юрій Крась розповів, що Луцька міська рада уже давно взяла це питання на контроль, однак цьогоріч недоліки на мосту ліквідовуватимуть по мірі виникнення, а уже у наступному році розпочнуть капітальний ремонт:

«У нас є проект на капітальний ремонт мосту. Великою проблемою цього мосту є надзвичайно вузькі тротуари, тому ми плануємо їх розширяти. Однак, потужні фахівці з ремонту мостів – у Харкові. Минулого тижня вони приїздили до Луцька, оглядали міст. Будемо вести перемовини про те, щоб вони розробляли проект на реконструкцію мосту. Це трохи складно, тому що потрібно розширити тротуар без колон і без додаткових допоміжних конструкцій. Однак, спеціалісти запевняють, що це можливо, хоча й проблематично. Є суттєве зношення конструкції, але не хотілось би міняти «шило на мило».

Ми його можемо зробити, вкласти мільйон, але міст від того не розшириться. Цього року плануємо поточний ремонт, а уже наступного капітальний», – зазначив посадовець.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні