На Волині у річці виявили труп чоловіка

0
3
На Волині у річці виявили труп чоловіка
У Рожищі в річці Стир знайшли труп чоловіка.

Про це йдеться в ухвалі Рожищенського районного суду від 14 травня.

Так, старший слідчий слідчого відділення Рожищенського відділення поліції Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області капітан поліції Володимир Тарасюк звернувся до суду з клопотанням про проведення судово-медичної експертизи.

Зазначається, що 9 травня надійшла заява від жінки про те, що її брат 5 травня близько 12 години пішов з дому у невідомому напрямку та не повернувся.

За цим фактом слідчим відділенням Рожищенського ВП Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області проводиться досудове розслідування за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

13 травня, близько 11 години, пошукова група водолазів у річці Стир, що неподалік будинку №15 по вул. Незалежності в Рожищі, виявила труп.

Тож суд ухвалив задовольнити клопотання капітана поліції Володимира Тарасюка. Тіло чоловіка відправлять на судово-медичну експертизу.

Фото на головній – ілюстративне.
Теги: стир, труп, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні