Міфи та реальність: лучанам розкажуть про IT бізнес

0
2
Міфи та реальність: лучанам розкажуть про IT бізнес
Зацікавлених студентів, бізнесменів і небайдужих до ІТ-сфери запрошують на зустріч із засновником компанії «Internetdevels» Віктором Левандовським.

Захід стартує вже завтра, 24 травня, о 13 годині 30 хвилин у рамках проекту «Школа свідомого громадянина», який реалізовує Громадянський Рух «СВІДОМІ» за підтримки РЦ «Промінь», - пише ІА Конкурент.

Усі, хто завітає на зустріч, дізнаються про міфи та реальність роботи в IT-сфері, ризики розбудови IT бізнесу в маленькому місті, вплив бізнесу на розвиток громад і соціальну відповідальність у сфері інформаційних технологій.



Аби зареєструватися на захід варто зателефонувати за телефонами (099) 215 50 75 чи (068) 215 70 75 або заповнити анкету ТУТ.

«Вхід вільний. Долучайтесь!», – закликали «СВІДОМІ».

Довідково: Школа свідомого громадянина – це навчально-просвітницький проекту Громадянського Руху «СВІДОМІ». Мета проекту – через публічні лекції, відео та інші заходи мотивувати лучан до активності, саморозвитку, об'єднання та втілення змін у місті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні