На факультеті філології та журналістики СНУ студенти творять «Нівроку»

0
4
На факультеті філології та журналістики СНУ студенти творять «Нівроку»
На факультеті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки функціонує студентський сайт «Нівроку». Пізнавальне та інформаційне медіа творять самі студенти.

Дебютувало інтернет-видання у жовтні 2018 року на базі WordPress.

«Це сайт про студентів, для студентів; його творять студенти (не без допомоги викладачів, звісно). Але тут ми всі вчимося писати, знімати, отже, творити і реалізовуватися. Якщо ви зацікавлені, щоб цей ресурс розвивався, ми завжди раді почути ваші пропозиції щодо його вдосконалення», – зазначають на сторінках видання.

Кожен читач знайде для себе корисну та цікаву інформацію: захопливі інтерв`ю з нестандартними людьми, які діляться своїми поглядами на буття, змістовні замітки про життя факультету, аналітичні статті про сучасні проблеми, памфлети та огляди, блоги викладачів та студентів. А з 15 квітня на сайті виходить щотижневий відеосюжет з підсумками головних подій факультету.

Оперує всім редактор сайту Ірина Криворучко.

Студенти докладають зусиль, аби зробити медіа достатньо інформативним та з цікавим і корисним наповненням для студентів, викладачів, абітурієнтів та усіх охочих, адже життя на факультеті вирує.

«Нівроку» – перший, студентський, інформативний!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні