У Луцьку вшанували пам'ять Тараса Шевченка

0
-3
У Луцьку вшанували пам'ять Тараса Шевченка
У Луцьку, біля пам’ятника Кобзареві відбулися урочистості, з нагоди 158-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі.

На початку дійства ведуча – артистка розмовного жанру Волинської обласної філармонії Оксана Єфіменко звернулася до присутніх зі словами традиційного християнського привітання в період між Великоднем і Вознесенням Господнім: “Христос Воскрес!”.

Військовий священик-капелан Національної Гвардії України в м. Луцьку (частина №1141), протоієрей Сергій Лівончук відслужив панахиду за упокій душі славного сина українського народу.

Представники обласної та міської влади, творчої та наукової інтелігенції під “Заповіт” у виконанні Волинського державного академічного українського народного хору під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Олександра Стадника, поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасові Шевченку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні