У Луцьку в будинку на Лесі Українки протікає дах і цвітуть стіни у квартирах

1
-4
У Луцьку в будинку на Лесі Українки протікає дах і цвітуть стіни у квартирах
У Луцьку на вулиці Лесі Українки в житловому будинку №36 в квартирах цвітуть стіни.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Лучани, які проживають в будинку на Лесі Українки, 36, розповідають, що унаслідок постійної вологи, стіни у їхніх квартирах цвітуть.

Мешканка будинку Зоя Ілик розповіла, що неодноразово зверталися у Луцьку міську раду та житлово-комунальне підприємство міста – результату немає.

Жінка живе в будинку з 1986 року. Каже, що дах протікає з часу поселення. Стеля обвалюється. Дах потрібно капітально ремонтувати, а не латати.

Мешканка сусідньої квартири Людмила Чуйко підтверджує, що умови проживання погані: цвіль і грибок в помешканні. Через це люди деякий час не платили за комунальні послуги.

За її словами, вода з даху тече по стінах. Скільки не зверталися до комунальників – це лише втрата часу і нервів, а результату нема.

Головний інженер ЖКГ №3 Володимир Михайловський каже, останнім часом звернень або скарг від мешканців цього будинку не було. Комунальник озвучує такий варіант вирішення проблеми:

"Якби вони купили кілька листків бляхи, ми б зробили роботу. Цьому будинку ми надали послуг більше, аніж мешканці платять за утримання будинку. Будинок має 5 тисяч гривень заборгованості".

Втім мешканкі будинку кажуть, що вони не хочуть більше звертатися у ЖЕК, бо вважають, що комунальники повинні вирішити цю проблему самостійно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Створюйте ОСББ,і не годуйте ненажерливий ЖЕК.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні