П'ятеро дітей загинуло в аваріях на Волині

0
-3
П'ятеро дітей загинуло в аваріях на Волині
На Волині з початку року в аваріях загинуло п'ятеро дітей.

Про це свідчить аналіз, здійснений протягом першого кварталу 2019 року, щодо стану аварійності на дорогах України, повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Найпоширеніші види автопригод – зіткнення, наїзд на транспортний засіб, що стоїть, наїзд на перешкоду. Люди найчастіше гинуть при наїзді на пішоходів та зіткненні. Так, унаслідок ДТП за участю пішоходів загинуло 347 людей.

Головні ж причини аварій – порушення правил маневрування, перевищення безпечної швидкості руху, недодержання дистанції, порушення правил проїзду перехресть, керування в нетверезому стані.

Вражає статистика щодо нетверезих водіїв: протягом січня-квітня з їх вини сталось понад 1 400 аварій, в яких 382 особи травмовано та 122 – загинуло.

За участю дітей сталось 1 017 аварій, в яких загинуло 38 дітей (5 з них на Волині), ще 933 дитини отримали травми.

"Неухильне дотримання ПДР є гарантією того, що ви безпечно доїдете до місця призначення!" – наголошують патрульні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні