На Волині в'язень сидітиме довше за непокору

0
-5
На Волині в'язень сидітиме довше за непокору
В'язень, який відбуває покарання у Маневицькій виправній колонії, сидітиме за ґратами довше за непокору.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду, передає "Конкурент".

У рішенні сказано, що чоловік, перебуваючи у місцях позбавлення волі, на шлях виправлення не став, проявив себе як злісний порушник встановленого режиму відбування покарання, за що неодноразово піддавався дисциплінарним стягненням. За порушення його багаторазово переводили в камеру одиночного типу та в дисциплінарний ізолятор.

Серед порушень чоловіка: багаторазові відмови виконувати команду "підйом", виходити на фізичну зарядку та на поіменну перевірку, зберігання у тумбочці зарядного пристрою до мобільного телефону та шприца для здійснення ін'єкцій.

У підсумку чоловіка визнали винним у злісній непокорі адміністрації колонії та призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 1 рік. Враховуючи невідбуте покарання за вироком Горохівського районного суду Волинської області від 18 листопада 2015 року встановлено загальний термін на 1 рік та 2 місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні