У Луцьку горів студентський гуртожиток: інформацію намагаються приховати. ФОТО

13
19
У Луцьку горів студентський гуртожиток: інформацію намагаються приховати. ФОТО
У гуртожитку Луцького педагогічного коледжу, що по вулиці Глушець, 39 у Луцьку трапилася пожежа, яку намагаються приховати.

Про це інтернет-виданню "Волинь24" повідомила одна з його мешканок.

Називати своє ім'я інформаторка відмовилася, адже адміністрація гуртожитку заборонила транслювати та повідомляти про інцидент.

За словами жінки, близько першої години ночі мешканці гуртожитку побачили задимленість. Почалася паніка, адже жителі вирішили, що в гуртожитку пожежа, тим паче, що під будівлею стояло пожежне авто. Хоч пожежна сирена в будівлі не спрацювала, втім її мешканцям наказали покинути приміщення. Пізніше адміністрація гуртожитку запевнила студентів, що це лише пожежні навчання.

"Вибігли хто в чому. І в домашніх капцях, і босі, хтось з мокрою головою, в халаті, в піжамі. Була паніка, сльози, страшно", – коментує вона.

У гуртожитку живуть студенти, які закінчили 9 класів, тобто, мешканцям – від 15 років, більшість із них неповнолітні. Їм суворо заборонили поширювати у соціальних мережах будь-яку інформацію про інцидент. Разом з тим студентам заборонили користуватися електромережою, заряджати телефони.

"Деякі поширювали фото та вели трансляцію в інстаграмі, але потім наказали повидаляти будь-що. Крім цього, сказали нікому не розповідати про те, що сталося. То про яке навчання може йти мова?" – коментує жінка.

За словами інсайдера, жителі будинку налякані, вони підозрюють, що в їх помешканні була пожежа, яка розпочалася через несправність електромережі. Вони бояться, що це може повторитися, тобто їхньому життю загрожує небезпека.

Оскільки адміністрація гуртожитку намагається приховати інформацію про інцидент, мешканці гуртожитку просять журналістів встановити істину.

Передрук заборонено.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паніка, це перша причина всіх бід. Можливо це і була навчальна тривога. А всі зразу в інтернет і давай роздувати з мухи слона.
Перш ніж щось писати, потрібно було знайти ймовірне джерело пожару, а тоді щось говорити. По гуртожитку ходити не заборонено.
Відповісти
Пожежа була в електрощитовій в якій зранку все прибирали (винесли стілець згорівший який студенти вспіли сфоторафувати) запах горілої проводки відчувається ще досі!
Відповісти
Бляя навчання в ніч ПЕРЕД ЗНО??
Відповісти
Це, нажаль, правда...
Відповісти
Із тексту публікпції:"Крім цього, сказали нікому не розповідати про те, що сталося. То про яке навчання може йти мова?" – коментує жінка."... Щойно проходив повз цей гуртожиток, стоїть на місці, небо на землю не впало. Що-ж такого сталось??? Вже зовсім подуріли з тими соцмережами, з кожної нікчемної дрібниці хочуть якусь сенсацію висмоктати. Про навчання думайте!!!
Відповісти
А про своє життя не думати?
Відповісти
Небо на землю не впало?! Давайте будемо мовчати і чекати поки буде наступний табір "ВІКТОРІЯ"!!!
Відповісти
Це правда....а чому приховувати проблему? Її потрібно вирішувати, адже під загрозою життя наших з вами дітей!!!
Відповісти
Коледжу важливіша репутація ніж життя їхніх студентів.
Відповісти
Я там був і бачив все на свї очі пожежа була і нам тоді було не до сміху ми не вирішували чи дрібниця це чи ні...
Відповісти
немічні. а самим згуртуватись, і відстояти власну безпеку?
Відповісти
Навчання близько першої години ночі? Ну-ну
Відповісти
Дуже прикро, що з нас роблять дурних.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні