Волиняни перемогли на Чемпіонаті України з рукопашного бою

0
0
Волиняни перемогли на Чемпіонаті України з рукопашного бою
Чемпіонат України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів 2019 року, що проходив у Києві 17 – 20 травня, завершився перемогою збірної команди Волинської області.

Представництво зазначеного чемпіонату склали близько 800 спортсменів (юнаків та дівчат) віком від 11 до 17 років із 20 областей України та міста Києва. Поєдинки серед юнаків (понад 600 учасників) традиційно відбувались у двох розділах (контактах): «легкий» (дозволено лише ударна техніка із зупинкою часу) та «дозований» (можна використовувати увесь наявний арсенал ударної та кидкової техніки, а також больові та задушливі прийоми).

Збірну Волинської області на даному Чемпіонаті України представляли «бійці» Волинського обласного спортивного клубу «Магістр», Волинського регіонального клубу рукопашного бою «Інсайт» та Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ».

Надзвичайно висока та чисельна конкуренція серед юних рукопашників нашої держави не дозволила всім Волинським спортсменам досягнути п’єдесталу пошани, але стала потужним джерелом збагачення їх бійцівського досвіду, загартування волі та характеру.

В особистому заліку окремих віко-вагових категорій у розділі «легкий контакт» бронзовими призерами Чемпіонату України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів 2019 року стали: Кравчук Віктор, Ковальчук Михайло (ВОСК «Магістр»), Максим Богульський, Олексій Будкін (ВРКРБ «Інсайт), а срібну нагороду виборов Кравчук Віктор (ВОСК «Магістр»).

У розділі ж «дозований контакт» третю сходинку п’єдесталу посіли: Солонінка Максим, Солонінка Михайло (ВОСК «Магістр»), Максим Притолюк, Павло Бичук, Галяс Микола (ВРКРБ «Інсайт»); срібні нагороди Чемпіонату здобули: Будкін Олексій (ВРКРБ «Інсайт»), Падко Едвард, Дячук Іван (ВРФРБ «РУБІЖ»), а Чемпіонами України з рукопашного бою стали: Кравчук Віктор, Іовенко Владислав, Гончарук Захар, Михайло Ковальчук (всі ВОСК «Магістр») та Ярош Роман (ВРФРБ «РУБІЖ»).

Також, рішення головної суддівської колегії спеціальним кубком за найкращу техніку нагороджено Гончарука Захара (ВОСК «Магістр»).
В командному ж заліку місця розподілилися наступним чином: 3 загальнокомандне місце посіла збірна Київської області, друге – Дніпропетровської області, а перше командне місце виборола збірна Волинської області.

Відмітимо, що почесний кубок із першим загальнокомандним місцем на Чемпіонаті України з рукопашного бою за всю спортивну історію Волині вперше приїхав до міста Луцька і це є результатом наполегливої праці тренерів, спортсменів та їх наставників, а також високим рівнем конкуренції серед спортивних організацій нашої області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні