Найкращий день: волинська телеведуча вийшла заміж. ФОТО

0
-2
Найкращий день: волинська телеведуча вийшла заміж. ФОТО
Волинська телеведуча шоу "Ранок Нової Волині" Вікторія Черв'як вийшла заміж.

Про це вона написала на власній сторінці у Фейсбуці.

"За тиждень до весілля моя голова реально розривалась від усіх клопотів, а особливо - від хвилювань за погоду. У переддень - я теж запланувала купу справ і о 23:00 просто вирубилась від втоми: проснулась о третій ночі від грози і подумала, що все...завтра буде холодно, литиме дощ і про гарні фото можна забути", - пише вона.

"О 6:30 ранку, у вікні я побачила сонце. То був ідеальний початок! Крутезні Тетяна Назарець та Саша Андрійчук налаштували на таку атмосферу, що півтори години у салоні, я взагалі не згадувала про хвилювання. Вдома мене чекали Анна Гусар та Микола Гусар, їх сімейне почуття гумору неабияк руйнувало усі мої переживання під час зйомок", - ділиться Вікторія.

"От за що я точно не переживала - за святкову програму. Як тільки познайомилась з Влад Зінкевич - я відразу зрозуміла, що хочу, щоб він був ведучим на моєму весіллі!Це не просто професіонал, то людина, яка «рве публіку»! Досі не розумію, як так можна швидко знаходити контакт з гостями! Це було драйвово, весело, інтригуюче...Щоки боліли від сміху( і я не жартую). Наступного дня я тільки й чула, який крутий у вас був ведучий (ну і звісно , яка я гарна була наречена)Влад, дякуємо за емоції, усмішки, сюрпризи, для мене це був найкращий день!" - пригадує дівчина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні